Despre noi

Organismul nostru ofera servicii de certificare cu obiectivitate si inalt profesionalism incepand din anul 2000.

CertRom asigura confidentialitatea asupra informatiilor si datelor obtinute in toate etapele procesului de certificare si supraveghere. Personalul de specialitate al CertRom are o inalta calificare in diverse domenii de inginerie industriala: energetica nucleara, constructii, chimie si fibre textile si artificiale, optica, electronica si electrotehnica, servicii de inginerie, constructii metalice si produse din metal, masini si echipamente, industia textila, hoteluri si restaurante etc. cu specializari in Sisteme de Management, precum si practica derularii activitatii de audit in toate domeniile de activitate. CertRom dispune de personal permanent si personal colaborator care acopera necesitatile pentru toate domeniile de certificare.

IMPARTIALITEA CertRom este asigurata prin asumarea raspunderii managementului la varf asa cum se precizeaza in politica privind impartialitatea. CertRom dispune de un Comitet pentru Asigurarea Impartialitatii compus din persoane din afara CertRom care reprezinta diverse parti interesate. Acest comitet analizeaza activitatile desfasurate de personalul CertRom astfel incat sa nu poata fi afectata impartialitatea organismului de certificare.

DECIZIA DE CERTIFICARE este luata de Comitetul de Certificare care este compus din profesionisti recunoscuti.

Certificarea sistemului de management implementat in organizatia dumneavoastra va ofera posibilitatea colaborarilor cu alte organizatii certificate si participarii la licitatii. Daca nu va certificati dumneavoastra, o va face concurenta.

Va asteptam!